Επισκεπτες
Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
India Pale Ale
11:35 μ.μ. | Αναρτήθηκε από
vangun |
Επεξεργασία ανάρτησης
Πρόκειται για Pale Ale με πολύ λυκίσκο και κάπως αυξημένη περιεκτικότητα αλκοόλης, οφειλόμενη στο πλούσιο σε σάκχαρα ζυθογλεύκος και όχι σε διπλή ζύμωση. Τα χαρακτηριστικά αυτά βοηθούσαν τη μπίρα να συντηρηθεί περισσότερο, γεγονός που επέτρεπε, στα χρόνια του ένδοξου British Empire, την μεταφορά και κατανάλωσή της στην Ινδία.
Αναγνώστες
Αρχειο
-
▼
2010
(42)
- ► Σεπτεμβρίου (1)
-
▼
Ιουνίου
(27)
- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
- Η τέχνη της ζυθοποιίας.
- Η χρήση του λυκίσκου αναβίωσε στη Γερμανία το μεσα...
- Οι αρχαίοι Έλληνες γνώρισαν τη μπυρα.
- Ιστορικα, η παρασκευη της μπυρας..
- Ετυμολογικα, η λεξη μπυρα.
- ΑΦΡΟΖΥΜΕΣ ,ΒΥΘΟΖΥΜΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΖΥΜΩΣΗ (ΩΡΙΜΑΝΣΗ)
- Η συγχρονη διαδικασια της παρασκευης μπυρας.
- Οι πρωτες υλες για την παραγωγη μπυρας.
- Muenchner/Munich
- Golden Ale
- Oatmeal stout.
- Kristallweizen
- India Pale Ale
- Hefeweizen
- Malt Liquor
- Kellerbier.
- Faro.
- Starkbier.
- Tripel.
- Trappiste.
- Steinbier.
- Koelsch
- Lambic
- Dry Beer.
- Chili-beer.Lager
- Lager