Επισκεπτες
Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010
Faro.
12:43 μ.μ. | Αναρτήθηκε από
Ανώνυμος |
Επεξεργασία ανάρτησης
Faro:
Φυσικής ζύμωσης Lambic με προσθήκη ζάχαρης, που παράγεται κυρίως στις Βρυξέλλες. Κυκλοφορεί και εμφιαλωμένη, αλλά σε πολλά βελγικά καταστήματα σερβίρεται ως Lambic συνοδευόμενη από ζαχαριέρα, ούτως ώστε ο πελάτης να αποφασίσει μόνος του πόσο γλυκιά θα την πιεί.
Φυσικής ζύμωσης Lambic με προσθήκη ζάχαρης, που παράγεται κυρίως στις Βρυξέλλες. Κυκλοφορεί και εμφιαλωμένη, αλλά σε πολλά βελγικά καταστήματα σερβίρεται ως Lambic συνοδευόμενη από ζαχαριέρα, ούτως ώστε ο πελάτης να αποφασίσει μόνος του πόσο γλυκιά θα την πιεί.
Αναγνώστες
Αρχειο
-
▼
2010
(42)
- ► Σεπτεμβρίου (1)
-
▼
Ιουνίου
(27)
- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
- Η τέχνη της ζυθοποιίας.
- Η χρήση του λυκίσκου αναβίωσε στη Γερμανία το μεσα...
- Οι αρχαίοι Έλληνες γνώρισαν τη μπυρα.
- Ιστορικα, η παρασκευη της μπυρας..
- Ετυμολογικα, η λεξη μπυρα.
- ΑΦΡΟΖΥΜΕΣ ,ΒΥΘΟΖΥΜΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΖΥΜΩΣΗ (ΩΡΙΜΑΝΣΗ)
- Η συγχρονη διαδικασια της παρασκευης μπυρας.
- Οι πρωτες υλες για την παραγωγη μπυρας.
- Muenchner/Munich
- Golden Ale
- Oatmeal stout.
- Kristallweizen
- India Pale Ale
- Hefeweizen
- Malt Liquor
- Kellerbier.
- Faro.
- Starkbier.
- Tripel.
- Trappiste.
- Steinbier.
- Koelsch
- Lambic
- Dry Beer.
- Chili-beer.Lager
- Lager